The Urban Mobility Store

Fatdaddy stores

Locations

Fatdaddy-butikken giver os mulighed for at dele den kærlighed og begejstring, vi føler for vores produkter. Men frem for alt er vores butikker levende rum, hvor gæsterne kan opdage nye produkter til at opgradere deres daglige pendling. Prøv de nyeste elektriske køretøjer!

Vores fysiske butikker

Alle vores butikker tilbyder testkørsler til de fleste køretøjer. Du skal blot vælge det sted, du ønsker at besøge, vælge det du ønsker at prøve og planlægge din produktdemo. 

Fatdaddy Germany

Rüttenscheider Str. 128
45131 Essen
Germany

fatdaddy.de

Fatdaddy Netherlands

Johan van Hasseltweg 12B
1022WV Amsterdam
Netherlands

fatdaddy.nl

Fatdaddy Netherlands

Sprendlingenpark 38
5061JV Oisterwijk
Netherlands

fatdaddy.nl

Hvorfor handle hos os?

Vi var ivrige efter at have et sted, hvor vi kunne komme i dialog med vores kunder, og åbnede derfor vores første butik i 2018 i Amsterdam, Holland. Siden da er butikken blevet et sandt testområde for nye idéer og køretøjer. Vi lægger stor vægt på at dyrke et direkte forhold til vores kunder, for det er dette forhold, der styrker og kendetegner Fatdaddy-brandet. Takket være denne tilgang blev Fatdaddy den største forhandler af e-mobilitetsprodukter i løbet af et år.

Alle vores butikker er forskellige, for de er tilpasset deres egne særlige behov i deres eget land. Hver Fatdaddy-butik har sin egen unikke identitet og historie, samtidig med at de forbliver tro mod mærkets DNA. Fatdaddy har arbejdet hårdt for at undgå den kedelige og gentagende følelse, som er karakteristisk for så mange kæder. For os tæller en butiks atmosfære mere end noget andet – for når du først går ind ad hoveddøren, er du hjemme.

Åbn en Fatdaddy-butik

Fatdaddy vokser betydeligt hurtigere, end vi nogensinde har drømt om, og det kræver flere og flere steder at betjene vores store kundebase. Vi er altid på udkig efter passionerede nye potentielle forretningspartnere, der kan tage vores brand til nye steder eller provinser.

Åbn en Fatdaddy-butik