Fatdaddy-butikken giver os mulighed for at dele den kærlighed og spænding, vi føler for vores produkter. Men frem for alt er vores butikker opholdsrum, hvor gæsterne kan opdage nye produkter for at opgradere deres daglige pendling. Prøv de nyeste elektriske køretøjer!

Webshop

Vores webshop fungerer under COVID-pandemien og sender alle produkter direkte til dit hjem, hvor som helst i Danmark.

Vores fysiske butikker

Fatdaddy Denmark

Vestergade 41
Aarhus 8000
Denmark

fatdaddy.dk

Fatdaddy Germany

Gemarkenstr. 11
Essen 45147
Germany

fatdaddy.de

Fatdaddy Netherlands

Kropaarstraat 1B
1032LA Amsterdam
Netherlands

fatdaddy.nl

Fatdaddy Croatia

Currently online only, demo’s on request.

fatdaddy.hr

Hvorfor shoppe hos os?

Vi var ivrige efter at have et sted, hvor vi kunne dialog med vores kunder, og vi åbnede vores allerførste butik i 2018 i Amsterdam, Holland. Siden da er butikken blevet et sandt teststed for nye ideer og køretøjer. Vi lægger stor vægt på at dyrke et direkte forhold til vores kunder, for det er dette forhold, der styrker og adskiller Fatdaddy-mærket. Støttet af denne tilgang blev Fatdaddy den største e-mobilforhandler inden for et år.

Alle vores butikker er forskellige, for de indeholder funktionerne i deres eget lands behov. Hver Fatdaddy-butik har sin egen unikke identitet og historie, samtidig med at den er tro mod brandets DNA. Fatdaddy har arbejdet hårdt for at undgå den kedelige og gentagne følelse, der er karakteristisk for så mange kæder. For os tæller en butiks stemning mere end noget andet – for en gang du går gennem hoveddøren, er du hjemme.