Nami Klima

(1 kundeanmeldelse)

kr. 18.999kr. 24.199

Den er lidt mindre og mere manøvredygtig, men stadig udstyret med to kraftige 1000 watt-motorer, og den følger dig overalt i hverdagen.
Med en lavere maksimalhastighed på 65 km/t er den lidt langsommere end sine søskende, men den er på ingen måde ringere end dem med hensyn til acceleration.

Hastighed: 65 km/t
Rækkevidde: 85 km

Nami Klima

Det nye Nami-klima

Nami klima. En mere kompakt og tilgængelig model, men med masser af kraft.

På opfordring fra mange tilbyder ingeniørerne hos Nami Electric nu en mere kompakt og slankere el-scooter, men med lige så meget kraft og dynamik (helt i tråd med mærket, uden tvivl!).

Denne Nami Klima el-scooter er designet i overensstemmelse med mærkets kodekser. Rammen er smedet af ét stykke 6082-flyaluminium og har fået en ældningsvarmebehandling.

Den imponerende ydeevne og affjedring af Nami Climate el-scooter

Nami Electric har designet denne elektriske scooter med 2x1000W-motorer for at demonstrere sin dynamik, som sædvanlig.

Den 165 mm justerbare affjedring gør Nami Klima el-scooteren til en terrængående maskine. Nok til at nyde en behagelig og komfortabel tur. Dens affjedring af høj kvalitet fanger ethvert hul, sten og bump. Styret og de ergonomiske greb er også med til at gøre el-scooteren lettere at vedligeholde.

Komfort og sikkerhed på Nami Climate el-scooter

Nami Klima består af et aluminiumschassis og en styresøjle i carbon og er kompakt og manøvredygtig nok til at sikre stor stabilitet.

For at sikre en jævn men sikker bremsning er Nami Klima el-scooteren udstyret med fuldt hydrauliske bremser. Uanset om det drejer sig om nødbremsning eller simpel nedbremsning, er der intet at bekymre sig om med Nami Electrics hydrauliske bremser.

For at sikre fremragende synlighed både om dagen og om natten har Nami udstyret denne el-scooter med kraftige forlygter og LED-sidelys under dækket. Dette moderne og futuristiske touch passer perfekt til dens helt sorte ydre.

Nami Klima el-scooteren er udstyret med en Nami Electric-skærm, som en lille tablet i dit køretøj. Den er vandtæt og giver dig mulighed for at styre alle programmer og indstillinger i realtid (hastighed, batteri, lys, lys, km osv.). Den giver dig mulighed for at ændre indstillinger og tilstande med et enkelt klik.

BATTERI

25Ah, 30 Ah

1 anmeldelse af Nami Klima

  1. Valts B. (verificeret ejer)

Tilføj en anmeldelse af varen

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Du kan hos Fatdaddy betale med alle kendte danske betalingsmetoder, så du nemt kan betale med bankoverførsel eller kreditkort, men du kan også vælge at betale senere med Klarna og Trustly.

Ønsker du hellere at betale kontant, kan du gøre det i en af vores butikker. Sørg dog for at ringe først for at tjekke, om det produkt, du ønsker at købe, er på lager.

Du får som standard 2 års fabriksgaranti på alle produkter, du køber hos Fatdaddy. Denne garanti dækker dog ikke bevægelige dele eller sliddele.

Hvis det viser sig, at dit problem ikke er dækket af garantien, forsøger vi altid at finde en løsning, der er så omkostningseffektiv som muligt.

Elektriske cykler & Fatbikes
Vi leverer din cykel gratis, så godt som køreklar, til dit hjem eller arbejde. Ofte skal du selv lige rette styret eller fastgøre forhjulet med to bolte.

Hvis du vil have cyklen helt køreklar, kan du hente den gratis, klar til brug, i en af vores butikker.

Elektriske løbehjul & Onewheels
Vi sender alle elektriske løbehjul og Onewheels/Monowheels i en kasse fra vores lager. Disse produkter er altid klar til brug med det samme eller kræver minimal samling. Vi sender altid disse produkter med DHL eller UPS med modtagerbekræftelse.

Tilbehør og andre produkter
Disse sender vi hver mandag, onsdag og fredag med PostNL, DHL eller UPS.

Kontakt os

Send en WhatsApp kontaktformular

Følg os på de sociale medier