Hvis du vil flytte rundt i byen hurtigt, ønsker du ikke at tænke på lagerplads på dine destinationer eller at skulle lave tunge løft, når du bærer dit bord indendørs. Dette er grunden til, at vi er en sådan stor fan af såkaldte Stash and Go elektriske skateboards, ofte benævnt Mini’s.

At have et mindre bestyrelse betyder ikke, at du er nødt til at gå på kompromis. Premium modeller som Boosted Board Mini X leverer endnu mere strøm og batterilevetid sammenlignet med andre elektriske skateboardmærker, men i en meget mindre størrelse. Et unikt træk ved at have en Mini er, at du får et hårdt dæk med en kicktail, som du ikke kan se ofte. Dette er fantastisk til yderligere manøvrering. Mini X er det mest pålidelige korte dæk på markedet.

Hvis du leder efter et mere overkommeligt miniport, vil vi anbefale Elwing Nimbus. Vejer kun 4,7 kg og er et kort dæk med en kicktail er dette et godt første skridt i elektrisk skateboarding. Hvis du allerede har erfaring med skøjteløb generelt, vil du føle dig hjemme med bunken. Pris til 499, – dette er et godt alternativ til Mini X, hvis du ønsker at købe et kort dæk på et strammere budget. Stadig strimler.

Vi anbefaler et kort dæk, også kaldet et Mini-elektrisk skateboard, hvis du har brug for et bræt, som du kan stikke væk under dit skrivebord på arbejdet, eller tage med dig på toget. Vi har fundet ud af, at det er lille nok til at tage et sted hvor som helst, endda uventede ture til biografen eller restauranten med din date. Ting, som du ikke rigtig vil prøve med et længere bord.

De bedste stash and go elektriske skateboards

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *