Hvis du er afhængig af offentlig transport for at komme på arbejde, er der nogle irriterende faktorer, du er nødt til at tackle dagligt. Ventetiderne. Stramme skarer. Stigende omkostninger for små afstande. En elektrisk scooter kan være det rigtige værktøj til at gøre dit liv så meget lettere.

Hvis din pendling involverer en kombination af et tog og en bus, sporvogn eller metro i de sidste miles. En elektrisk scooter kan gøre en stor forskel. Du kan muligvis udskifte en del af rejsen med en sjovere og hurtigere måde at køre på: Ingen venter mere! Brug et tog i den lange afstand, og kør din elektriske scooter lige ud af togstationen direkte til din destinations dørtrin, idet du ignorerer hele den rodede metro- eller bussituation.

Elektriske scootere tager ti minutter af din pendel til at arbejde
Opbevaring af din elektriske scooter i toget.

Sidste kilometer køretøjer

Dette er grunden til, at elektriske scootere kaldes 'Last Mile' -biler. At kombinere en elektrisk scooter med et tog betyder, at du kan komme hvor som helst, hurtigere.

Elektriske scootere kan i gennemsnit gå 25 kilometer i timen, hvilket er så hurtigt som enhver e-cykel i Europa har lov til at gå. En kombination af tophastighed og den tid, du får ved ikke at skulle stole på og vente på offentlig transport, kan give dig en masse tid tilbage.

For eksempel kan pendling mellem Rotterdam og Amsterdam normalt tage 1:23 timer. Hvilket betyder 2:46 om dagen, næsten 3 timer! Dette kan reduceres til 2:12, hvilket sparer dig en halv time om dagen.

Offentlig transport: 83 minutter
6 min – Gå til metro og vent
15 min – Tag metro til stationen
4 min – Gå ud af metroen og gå ind i toget
44 min – Togrejse til Amsterdam
5 min – Gå til metro og vent
5 min – Tag metro på arbejde
4 min – Gå ud af metroen og ankom på arbejde

Elektrisk scooter + offentlig transport: 66 minutter
10 min – Kør til station
2 min – Fold scooter og gå ind i toget
44 – Togrejse til Amsterdam
3 min – Gå ud af toget og fold scooteren udenfor
7 min. – Kør scooter fra togstationen til arbejde

Når du ankommer til din destination, kan du tage din elektriske scooter indeni, så den ikke bliver stjålet, hvilket giver dig ro i sindet. Fold den og opbevar den under dit skrivebord på arbejdet for en hurtig genopladning og gør dig klar til at arbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *