Elektriske scootere

Elektriske scooter udlejningstjenester er ret almindelige i større europæiske byer, men graver lidt dybere, og du vil opdage, at de er dybt upopulære blandt mange bilister. Uerfarne scooter ryttere uden hjelme adgang til elektriske scootere fra et par dollars har været en opskrift på katastrofe og scootere kan findes vandaliseret eller ødelagt over byer.

Heldigvis sælger vi også elektriske scootere til ethvert land i EU, med 3 dages forsendelse og fremragende kundeservice.

For at hjælpe dig med at lære de lokale love for elektriske scootere og anden lille elektrisk transport at kende, har vi opsat en liste, hvor vi opsummerer lovene pr. Land.

Holland; Ulovlig; I øjeblikket kører en elektrisk scooter / skridt på offentlig vej er ulovlig og kan straffes. Men vi arbejder på legalisere.

Tyskland; Ulovlig; I øjeblikket kører en elektrisk scooter / skridt på offentlig vej er ulovlig og kan straffes. Electric Empire arbejder på legalisering.

Frankrig; Gyldige; Så længe du holder dig til 'loven' og ikke kører som en galning. Der er ingen lov nu, som de franske ville sige; hvem kan stoppe mig!

Danmark; Gyldige; Kørsel af elektriske scootere / trin er helt lovlige, så længe du bærer en hjelm, lyser lyset mens du kører og har en (gul) reflekterende klistermærke på siden af ​​køretøjet.

Belgien; Gyldige; Kørsel og elektrisk scooter / trin er lovlig, så længe du ikke kører hurtigere end 18 km / h.

Spanien; Gyldige; Intet problem. Tag din elektriske scooter ud og drik nogle cerveza, de er ligeglad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *