Gæt, hvem havde brug for at vende tilbage til sit hus i dag, fordi han igen glemte sin tegnebog? Nå jeg …

Heldig, jeg bruger nu en Ekster smart tegnebog, en enkel ja high end tegnebog, der minder mig om at tage den med mig, når jeg glemmer at gøre det.

Historien bag firmaet Ekster startede for et par år siden, da de bygger deres første prototype, som de lancerede på Kickstarter. Der var kun et stort problem. Det var langt mere befolkning, end de forventede og havde brug for at lave yderligere 10.000 Ekster Smart Wallets til alle fans, der købte en under deres kampagne.

Siri, hvor er min tegnebog er en af ​​de pæne funktioner i Ekster Smart tegnebog. Dette åbner App og viser nøjagtigt hvor min tegnebog den har. Jeg kan endda ringe til tegnebogen, og det begynder at afspille en lyd.

Batteriet, der er indbygget i trackeren, varer i cirka to måneder uden opladning. Og charing er let som at lægge den i solen.

Men hvad nu hvis jeg virkelig mister min tegnebog?

Bare rolig. Ekster-App er forbundet til alle andre brugere, så når en anden Ekster Smart Wallet-bruger er tæt på din tegnebog, får du besked om den nye placering af din tegnebog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *