Jeg begyndte at ride på elektriske skateboards for omkring halvandet år siden og ikke længe efter at jeg stiftede Fatdaddy. Livet har aldrig været det samme (transportmæssigt), og jeg vil gerne dele et par af grundene til, at jeg kører med min elektriske scooter og elektriske skateboard i Amsterdam (selvom de i øjeblikket ikke er tilladt).

Øjeblikket jeg går på min Øget Mini X min pendling ændrer sig fra at se på min telefon til at se omgivelserne nyde den friske luft og se nye gader i Amsterdam hver dag. Før jeg begyndte at pendle med et lille elektrisk køretøj var min pendling stressende; Skal jeg lave metroen? Vil mit forbindelsestog være til tiden, og jeg kommer til tiden !? Ikke mere! Min mentale træthed er væk! Og jeg bemærkede, at når jeg kommer til Fatdaddy-hovedkvarteret, er jeg mere afslappet og føler at jeg også har lavet en lille træning.

Nok om mig, lad os tale om fordelene for byen og pendlerne generelt.
Først og fremmest at køre (små) elektriske køretøjer som en sidste kilometer transport er en fantastisk måde at holde biler ude fra byerne. Men det er også en fantastisk alternativ måde at transportere folk på og reducere den belastning, den har på den offentlige transportinfrastruktur.
I mellemtiden vil det reducere luftforureningen i byen, hvor de fleste biler går på tomgang, og venter på, at trafiklys ændres.

Ved siden af ​​fordelene ved vores generelle sundhed, det offentlige transportsystem og byernes vækst er der også en kommerciel fordel for alt dette: Vi skaber en ny økonomi. Sådan opretter du et nyt produkt som Boosted Rev du har brug for mange ingeniører, backoffice, kundesupport og logistik, alt sammen ledet af mennesker. Alle mennesker bag det har job, der involverer mindre elektrisk transport.

Det er almindelig viden, at byerne vokser hurtigt, og vi har brug for nye måder at transportere for at holde folket sunt, sundt og bevæger sig rundt. Jeg håber, at lokale regeringer ser fremtiden som jeg, og begynder at legalisere de nye transportformer. Hvis dit land legaliserede elektriske skateboards, elektriske scootere, Onewheels eller noget, så lad mig det vide i kommentaren til dette indlæg eller på vores kortliste, hvor det er lovligt, og hvor det ikke er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *