Lad mig forklare. Som du måske ved, er jeg i Kina med min medarbeider Putri, og vi har lidt over fire uger til at finde den næste store ting i elektriske mobilitetsprodukter. Vi er baseret i Shanghai ved Dongua Universitet, hvor vi skal deltage i kinesisk sprogundervisning om morgenen. Men eftermiddagen og aftenen er vi fri til aftaler med kinesiske leverandører.

Opdatering: China Product Hunting Mission

Vi har været her i 12 dage nu, og vi har haft 6 møder hidtil. Disse møder omfatter nuværende leverandører og potentielle nye leverandører af Fatdaddy. Vores første møde med en potentiel ny leverandør var med Colin, medstifter af Yiimix, og han hilste os velkommen til sin fabrik, hvor han gav os en tur.

Opdatering: China Product Hunting Mission

Yiimix er en ret ung virksomhed med omkring 10 ansatte. Disse medarbejdere omfatter ledelse, ingeniører, designere, kundeservice og en salgsafdeling. I øjeblikket har Yiimix to slags brædder. Den første er en meget "basic" elektrisk skateboard med et ahorndæk og en dobbelt hub motor på bagsiden. Dette bord har dog et udskifteligt vandtæt batteri og indbygget forlygter.

Opdatering: China Product Hunting Mission

Andet bestyrelse er mere innovativt. Det er et skateboard med kun to hjul. Et hjul foran og et nav hjul bagpå. Denne ting er ude af denne verden! For at være retfærdig gør den kun 15 km / t med en rækkevidde på 20 km, men følelsen kan beskrives som snowboard på asfalt. Den mindste bevægelse vil ændre kurset med en hel del.

Vores andet møde var med Doris of I-Wonder. I-Wonder er en nuværende leverandør af FatDaddy og har over 20 ansatte. De har deres egne specialiserede ingeniører og produktdesignere. Disse ingeniører og designer har fået deres eget lille legeplads på fabrikken, hvor de kan teste de nyeste teknikker og innovation. Dette resulterer i fantastiske kvalitets skateboards. Doris har sagt, at I-Wonder var det første firma med et bøjeligt batteri. Dette giver brugeren en yderst behagelig tur. Jeg er overbevist om, at I-Wonder producerer et af de bedste kinesiske elektriske skateboards. Deres fabrik var meget stor, ren, velorganiseret og ansat var forsynet med ordentlige tøj. Samlet var mødet med I-Wonder en fantastisk oplevelse!

Opdatering: China Product Hunting Mission

Mens vi taler om fantastiske oplevelser, Vans Park Series Shanghai! Vi var heldige nok til at deltage i denne store begivenhed med så mange talentfulde skateboardere. Når vi var i vi så nogle fantastiske kører flere skatere og vi så endda legender Tony Hawk ham selv! (10 meter væk … men hvem bekymrer sig). Særligt råbe ud til Chichi Zhang for at hjælpe os med at komme ind i medieområdet.

Ønsker du en nem måde at vide, hvad vi mere gør i Kina? Følg os på Instagram og tjek vores historier:

@evert_nb

@ putri.vr

Bare rolig, hvis du ikke har en Instagram-konto eller bare ikke vil følge os, vil vi redigere vores video i en aftermovie og sætte den online på Fatdaddy-webstedet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *