Mit sind er blæst! Både dig og jeg ved hvor alvorligt F * cked op Det er, at den nederlandske regering på en eller anden måde er bange og forsigtig med elektriske skateboards, scootere og alt andet, vi elsker. Men det er helt anderledes i Shanghai. Shanghai-regeringen ændrede loven om personlige mobilitetsprodukter natten over, hvilket betyder, at man fra nu af kun kan se elektriske cykler, der kører rundt i byen. Alt dette skyldes byens indsats for at reducere forureningen og rydde op i byen. Lyder stort set til Amsterdams mål at gå fuld elektrisk i 2030 rigtigt?

Vi har været travlt som altid. I det følgende vil du læse hvad vi har været i sidste uge.

Tirsdag gik vi til Hangzhou Chic Intelligent Technology CO., Ltd hvem er den officielle producent af hoverboardet, som hvert 12-årigt barn har. Vi blev hilst velkommen af ​​Zoe Zhu. Hun viste os rundt på kontoret og gav os senere en tur på den reneste fabrik nogensinde! Denne fabrik har endda et testspor, hvor de tester hvert enkelt bord, der produceres. Chic opgraderet den originale hoverboard med den nye Hoverboard PI. Det betyder, at det ikke går op i flammer eller endda eksploderer længere, som du sikkert har set på YouTube. I slutningen af ​​turen blev tingene meget interessante. Vi fik se et nyt prototype skateboard med kun tre hjul og ingen controller. Brættet virker stort set et Onewheel og er meget unikt at ride. Desværre fik vi ikke lov til at lave billeder af bestyrelsen. Zoe og jeg er blevet enige om, at Chic vil sende FatDaddy-billeder og videoer af det færdige produkt og måske endda et testprodukt.

I stedet for at trække vejret i Shanghai smog vi på onsdag i Hangzhou, hvor vi vandrede lidt og bare åndede i frisk luft. Selv om vandreturen var smuk, kunne det have været så meget sjovere med et elektrisk skateboard.

Så var det torsdag, og vi havde et interessant møde. Vi havde en aftale med Lannmarker Corporation Ltd.. Dette firma er definitionen af ​​et firma, der producerer billige og lavkvalitetsprodukter. Vi har talt med Alice, og hun gav os en salgsplads af deres produkter af lav kvalitet. Dette firma var ikke, hvad vi forventede at være, så vi havde nogle problemer med at behandle alt. Så desværre var dette ikke et meget positivt møde.

På lørdag gik vi til Maytech Electronics klokken 10:00, hvilket var tidligt som F * ck (!). Maytech er allerede en leverandør af Fatdaddy, og det var derfor meget rart for dem at møde nogen af ​​Fatdaddy. Anyway, vi blev hilst velkommen til kontoret af Eileen. Efter en lille snak havde vi en god samtale om Maytechs produkter, hvor de gav os meget indblik i, hvad deres motorer kan klare. Vi kan finde motorer fra Maytech i elektriske skateboards, surfbræt og endda i kamproboter! Motorerne i Maytech er af god kvalitet, fordi firmaet fokuserer på at opbygge den perfekte motor til alle slags produkter.

Så hvorfor er den næste store ting i elektrisk mobilitet en by? Dette skyldes, at Shanghai forventer at være fuld elektrisk med 20 år! Når du kommer her i 2040, vil du kun se, men elbiler, cykler, scootere, skateboards, hoverboards og droner. Mærk dig mine ord!

Vær hilset,

Evert (@evert_nb)

Putri (@ putri.vr)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *