Uge nummer 3 var fantastisk! Du kan huske, at jeg snakker om Yiimixi Blog nr. 1 – Mission. De producerer højkvalitets vandtætte (niveau IP54) elektriske skateboards, som er sjove at bruge, som vi gjorde! Vi smedede CO-grundlæggeren Collin og spurgte ham om vi kan teste sine elektriske skateboards lidt mere. Han accepterede og opfordrede os også til at komme og tale med en af ​​hans partnere. Mr. Cao er administrerende direktør for Huannifun Ltd.og er en online-leverandør af mange forskellige produkter fra mange forskellige leverandører. Herunder Collins Yiimix produkter.

Collin gav os en fuldt opladet firehjuls e-board og et almindeligt skateboard til at teste på en lokal Shanghainese skatepark. Jeg tænker på mig selv som en objektiv korrekturlæser af e-mobilitetsprodukter, men jeg faldt hårdt på Yiimix firehjuls e-board. Maple-dæket gav mig en meget glat tur, og da batteriet endelig døde, var det nemt at bytte batteriet med en anden fuldt opladet. Selvom topfart ikke var meget imponerende (40 km / t) var det dejligt at bruge tid på at køre rundt på bunden og skateparken. Vi lavede nogle gode videoer og fotos, som vi snart vil sende på denne side.

På fredag ​​var skidt på igen! Efter at vi havde negeret den kinesiske sprogprøve i morgenmødet på Dongua Universitet tog jeg afsted Shanghai Customs. SC Virksomheden er beliggende tæt på den franske koncession og sælger eCUB kits.Disse kits kan bruges til at opgradere C70, C90 og 'tank in frame' C50 Honda Cubs for at skabe en god elektrisk cykel. De færdige produkter ser meget (meget!) Glat! De færdige cykler har et meget flot retro look, der passer perfekt til FatDaddy-billedet. Men det er i øjeblikket kun muligt at købe en eCUB kitog ikke at få dig selv en færdig e-cykel. Det betyder, at det i øjeblikket kun er klogt at skaffe dig en eCUB kit hvis du er praktisk i at bygge lort op fra bunden! Selv om du er den person, får du den sejeste cykel på blokken.

Okay, så jeg bliver meget ærlig med dig nu. Ikke for længe siden offentliggjorde avisen De Volkskrant en kontroversiel artikel om Amsterdam, der planlægger at forbyde elbiler fra de særlige klimazoner inden 2030. Hvis de lykkes det, tror jeg, at de snart vil gøre det samme for knallerter og cykler. Min mission for FatDaddy er at finde den næste store ting i elektriske mobilitetsprodukter, og selv om jeg elsker e-board fra Yiimix, må jeg være objektiv i min anmeldelse af e-board og eCUB-sæt. Vi ved, at elektriske skateboards og scootere er ulovlige at bruge i de fleste lande, og på grund af de første større ulykker med disse produkter vil det tage nogen tid, før det vil blive ændret. Dette er grunden til at jeg tror, ​​at det ville være smart, få dig en god elektrisk cykel, som en Shanghai Custom-cykel.

Men f * ck det, der er tid til at være smart, og der er tid til at have det sjovt. Jeg vil få e-mail hver dag i ugen! Det er dobbelt så sjovt som at gøre det smarte!

Næste uge går vi til Beijing for at udforske byen og deltage i Yinjang Music Festival på Kinesiske Mur. Derefter vil vi hovedet tilbage til Shanghai for at pakke op på Dongua Universitet og derefter til Hongkong for en vis side, før vi flyver tilbage til Amsterdam. Der vil sandsynligvis ikke være nogen aftaler i uge nummer 4 og dermed vil der heller ikke være nogen blog. Men vær ikke ked af det! Vi har optaget en masse videoer med dig Go Pro, og vi vil gøre vores bedste for at redigere indholdet ASAP til en god video af vores mission. Når det er klart, vil vi sætte det online!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *