I Amerika og mange lande i Europa er de allerede lovlige. Den elektriske scooter. Et elektrisk drevet køretøj uden sadel til at dække korte afstande i et travlt bycenter. Men i Holland er scootere endnu ikke tilladt på offentlige veje.

Hollandske nyhedsnetværk NOS besøgte Fatdaddy-butikken i Amsterdam for at tale med vores kunder om deres oplevelser, se emnet nedenfor:

En positiv mobilitetsløsning

Emir Kir, borgmesteren i Sint Joost mener, at scootere er positive og ser dem som en ekstra mobilitetsløsning. Men han forstår også, hvorfor skridtene ikke er tilladt i Holland. "Folk sætter dem på fortovet, andre kan ikke passere det." Han bebrejder udbyderne af de delte scootere, at de kun er der for at tjene penge. "Det er uacceptabelt."

Breda kommune annoncerede for nylig sin intention om at deltage i en test med elektriske delstrækninger i Holland. Tidligere indikerede Rotterdam, at den gerne vil have en sådan test.

Andragende til legalisering

Brugerne af elektriske køretøjer i Holland har startet en anmodning om at få lov til at legalisere. Andragendet er allerede underskrevet over 1000 gange. Klik her at tilføje din support og underskrive andragendet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *