Det er et stykke tid, siden vi åbnede Rev's forudbestillinger. Og i dag kan vi endelig dele nogle gode nyheder, køretøjsklassen er næsten her! Hvis du vil have de berettigede rettigheder ved at være en af ​​de første i Europa til at eje Boosted Rev, kan du det bestil det her. Vi vil sende Rev'en ud efter først til mølle-basis.

Der har aldrig været en elektrisk scooter helt som denne. Materialer i køretøjskvalitet gør Boosted Rev stærkere end resten, og det er testet at håndtere næsten alt.

Se nogle af de første reaktioner fra Rev tilbage i USA nedenfor,

4 grunde til, at du vil elske Boosted Rev

Det er sikkert

Boosted Rev er den eneste scooter på markedet med virkelig kraftfulde og effektive elektriske bremser, hvilket giver dig glat, forudsigelig kraft og lydhør kontrol, så du kan reagere på enhver situation. Den enkle, intuitive kontrol er baseret på vores top-vurderede fjernbetjening til kort, der giver en øjeblikkelig forbindelse mellem dig og dit ride. Alt hvad du skal gøre er at rulle tommelfingeren til plus (+) -tegnet for at fremskynde og tilbage til minus-tegnet (-) for at bremse.

Det er nemt

Boosted Revs innovative gashåndtag giver dig mulighed for at accelerere og bremse med den enkle tommelfingerrulle. Hvordan er det nemt? Vi brugte tiden på at fremstille over 40 prototyper, før vi nåede den perfekte måde at kontrollere acceleration og bremsning på. Og det hele styres med tommelfingeren. Vi kalder det meget let.

Det er hurtigt

Boosted Rev er et højtydende letvægts elektrisk køretøj. Designet til at tage dig op til 24 km / h (med øjeblikkelig acceleration) Rev blev bygget, så du kan følge med strømmen af ​​trafik. Dens drivhjul, med præcisionsafstemte accelerationskurver, skaber en problemfri oplevelse fra gashåndtaget ned til hjulene.

Det er pålideligt

Vi bygger køretøjer, ikke legetøj. Og industristandarderne er ikke gode nok for os. Vores ingeniører sætter vores scootere gennem strenge mekaniske, elektriske og miljømæssige tests, der overskride hvad industrien forventer.

Se flere specifikationer på Boosted Rev produktside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *