Hvis du er fra Vesteuropa og til elektrisk skateboarding, har du sikkert hørt om Vince Vaughn. I en alder af 28 stiller Vince baren når det kommer til at male ud afstand på Onewheel i Holland. I sidste uge ramte Vince en ny rekord: 5000 KM (3.106 miles) på hans tilpassede Onewheel XR.

Vi satte os sammen med Vince for at tale om hans bemærkelsesværdige rekord.

Første skridt med elektrisk skateboarding

Vins interesse for denne transportform begyndte i en alder af 11, da han startede snowboarding. "Det var altid en drøm for mig at kunne gå ombord fra punkt a til b og tilbage. Dette var bare ikke muligt med snowboarding, fordi du ikke kan komme langt op ad bjerget. "Dette udviklede sig senere i interesse for inline skating, street hockey og seaside surfing.

Hans første skridt med elektrisk skateboarding startede med en Koowheel. "Først troede jeg det var rart, men snart havde jeg flere problemer med det. De holdt tilbage. Jeg fik en smag for den følelse og frihed, du har med et sådant styre. "

Denne smag motiverede Vince til at investere i et premium bord, hvor han fandt sig selv at vælge mellem en evolve GTX og Onewheel XR. "Jeg valgte Onewheel fordi det kom endnu tættere på snowboard føler. Og jeg har aldrig fortrydet det. Bare hop på og gå overalt. Ikke at ændre dine hjul, ingen bælter bryder, næsten ingen kørestøj. Uanset hvad der kommer din vej, flyder Onewheel over det. Og det var det bedste valg nogensinde! "

Vince erstattede sin bil med en Onewheel XR, og passerede 5000 km milepælen

Tilpasning af Onewheel til hans livsstil

Siden da har Vince kørt sin Onewheel dagligt. Det er også hans hemmelighed at have den største kilometertal i Holland. "Jeg gør alt på det: shopping, går på arbejde, og jeg går til de fleste gruppeture i området. Fordi kørsel med en gruppe forbliver den mest sjove. Jeg kan ikke gå en dag uden at stå på den. Jeg bruger faktisk kun min bil til at gå på grupperejser, eller hvis det er en tur, jeg virkelig ikke kan gøre på Onewheel. "

Når du tager et kig på de globale rækker, holder Vince stadig sin plads og tager det 20. plads på leaderboardet for milage. Vi spurgte, om han nogensinde nåede ud til andre på leaderboardet: "Ikke nødvendigvis fra placeringerne, men jeg holder kontakten gennem Onewheel ejerens gruppe og via andre Onewheel-grupper på Facebook, det er et rigtig cool samfund."

Tanker om fremtiden

Hvad ville være hans perfekte Onewheel hvis noget var muligt? "En Onewheel Hoover XR med ubegrænset rækkevidde og en dyb konkav pude på forsiden sensoren. Eller en XR-model med mere rækkevidde og en konkav frontføler og lidt bedre drejningsmoment / hastighed til off-road rides "

Selv med hele sin Onewheel-oplevelse holder Vince stadig øje med udviklingen fra andre elektriske skateboarding brands: Jeg følger mest kendte mærker, men jeg forventer ikke, at de vil komme op med noget, der er helt nyt, der ville overraske mig. Der er ikke noget andet bord, der tiltrækker mig mere end Onewheel i øjeblikket. Et rigtigt sværbræt ville ændre det selvfølgelig …

Vince erstattede sin bil med en Onewheel XR, og passerede 5000 km milepælen
Vince er tilpasset Onewheel

Vince tilpassede sit Onewheel med et stort antal tilbehør og modifikationer for at gøre det til den perfekte tur. Det var så meget, vi vil vise det i et separat indlæg senere!

Følg Vince på Instagram: @Vince Vaughn og Youtube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *