Hvis du er en adrenalin-junky, eller vil eje det bedste højtydende udstyr derude, fik vi dig dækket. Vi har nogle af de hurtigste elektriske skateboards, der findes på markedet.

Start med det meste bord for dem alle, Raptor 2.1 ved Enertion. Med en tophastighed på 50 km / t og en rækkevidde op til 40 km. Denne ting er så kraftig, at vi kun anbefaler den til erfarne kørere. Hvis du åbner Raptor 2.11, vil du opdage, at den styres af Unity, som er en af ​​de bedste tilgængelige motorregulatorer. Dette bord er virkelig toppen af ​​linjen ‘Formel 1’, når det kommer til elektrisk skateboardpræstation. Det er også kåret til det bedste elektriske skateboard i 2017 og 2018!

Hvis du vil sejle pålideligt i miles uden at tænke på batteriets levetid, vil du have Boosted Stealth. Det Californien baserede selskab Hjulpet fremstiller nogle af de bedste elektriske skateboards på markedet, og Stealth er bestemt deres top-tier produkt. Med en Super Flex-sammensat dæk, der bøjes ekstremt godt, bliver murvejene superkomfortable. Med hypermoden, der går op til 35 kilometer i timen og en rækkevidde på 22 km, er dette bestemt et udyr. Boosted er ligeglad med design, så det er også et af de smukkeste tavler derude.

Et andet alternativ er Mellow Drive. Disse er håndlavet i Tyskland og bærer deres mærkets klare blå farve stolt over dækket og hjulene. Mellow Drive er et modulair skateboard, hvilket betyder, at du kan erstatte enhver bit af det. Det leveres også med et hot-swap-batteri. Hvis du har et par Mellow-batterier i din rygsæk, kan du dybest set ride uendelig. Mellow Drive har mange intelligente funktioner, der kvalificerer det som et højteknologisk elektrisk køretøj til daglig brug.

Find ud af flere detaljer om dit nye favorittavle nedenfor!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *